FITNESS

Cerca entre el web del CEM La Fanecada

El CEM us proposa un repte mensual que consisteix en una sèrie de proves que s’anunciaran la primera setmana i es realitzaran l’última setmana de cada mes. Aquestes proves tenen com a objectiu fomentar el treball de força i resistència, proporcionant un entrenament complet del cos i, així, conèixer i practicar nous mètodes de treball. Els tècnics adapten el teu entrenament als reptes de cada mes per poder millorar els teus resultats.

Els primers participants de cada sexe s’emportaran una medalla! A més a més, publicarem la foto dels guanyadors al Facebook del CEM! Els participants que aconsegueixin un TRIREPTE (acumulació de 3 reptes guanyats) s’emportaran una quota gratuïta durant el mes següent i una medalla commemorativa.

REPTE MAIG 2017

El repte d’aquest mes consta de dos proves: una per a dones i una altra per a homes.
Observacions
REPTE DONES: La pilota ha de tocar al terra. Els peus no poden tocar al terra. Pes de la pilota: 4 kg

REPTE HOMES: La barbeta ha de sobrepassar la barra i acabar amb una extensió de braços total. El còmput de repeticions acabarà quan es solti la barra o es toqui el terra amb els peus. El repte s'ha de fer a la barra recta de dominades.


REPTE ABRIL 2017

El repte d’aquest mes consisteix en fer el màxim de repeticions possibles de flexions de braços, esquats i burpees, en el temps establert.
Observacions
Per a les flexions s’haurà de tocar el pit a terra i acabar amb els braços en extensió total. Per als esquats s’haurà d’assolir un mínim de 90º. Per al burpee s’haurà de tocar el pit a terra en la fase de flexió i s’haurà de fer un salt en la següent fase.